Het begin van een reisblog

Categories Mind

Daar zit je dan thuis op de bank iedere middag na het (vakantie)werk.. De schoolvakantie is dan wel begonnen, maar mijn vakantie is al voorbij. Een weekendje Rock Werchter, je weet wel dat festival in België. Waarna ik samen met mijn vriend een weekje naar Praag geweest ben, een bloedheet weekje.

Motto

Oké inmiddels zit ik niet meer thuis op de bank en is mijn goeie motivatie weer wat weggezakt in alle drukte. Toch wil ik doorzetten, dat kan ik! Mijn motto word; elke week minimaal één bericht online plaatsen! Gezien ik geen geld heb om op vakantie te gaan of andere mooie reizen te maken, maar dat wel een grote passie van mij is wil ik het nu echt, ja echt waar, via een blog gaan proberen.

Anti social media

Ik ben er helemaal klaar voor! De site staat al zo goed als klaar. Alleen het netwerken moet nog gebeuren. En laat dat nou net een puntje zijn waar ik wat angstig voor ben. Ik was altijd een anoniem persoon op het web. Ik laat niet snel een berichtje achter. Ik heb geen facebook. Geen instagram.

Shame on me

Ik heb wel twitter, maar dan speciaal voor de blog aangemaakt een jaartje geleden.
@Ellisatworld Dus follow me?! Haha. Of werkt het niet zo? Ik wil het gezicht worden van de blog, Ellis Around the World! Een nieuw jaar, en nog duizenden verhalen die ik wil delen met de wereld. Want het is niet voor niets dat mensen mij vragen stellen voor ze op reis gaan.

 

Ellis is een echte low-budget backpacker. Zij geniet van elke korte en lange reis: vanaf de voorbereiding tot aan de meest spontane situaties waar ze tijdens de reis tegen aan loopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *